Reforma kurikuluma

Gotovo 500 nastavnika, iz svih vrsta škola, svih predmeta, iz svih krajeva Hrvatske, odabrani javnim natječajima. Gotovo godina i pol rada. Materijali pred objavom za javnu raspravu. To znači da se prihvaća da nisu savršeni, ali da je u njih ušlo puno znanja, iskustva i rada.

U tim okolnostima i u tom trenutku, ne skrivajući da je ono što ih zapravo smeta navodna povezanost stručne skupine s SDP-om, a ne rezultati njihovog rada, marginalci kao Ladislav Iličić koriste trenutak moći da bi odgodili i politički kontrolirali jedinu značajnu reformu školstva u Hrvatskoj od osamostaljenja.

Ako želite da se provede jedinu bitnu reformu koja je više od mrtvog slova na papiru, potpišite peticiju, dođite na prosvjed. Pustite ljude, stručnjake, koji rade posao, da ga dovrše i da nešto tu kod nas pomaknemo malo naprijed bez beskrajnog odgađanja. Što ne bude savršeno, ugađat će se u hodu, ali neka krene. Ako ne znate što biste mislili, poslušajte čovjeka kako priča o reformi i prosudite sami je li vrijedan povjerenja u ovom pitanju.

Oglasi

Leave a Comment

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s